Retour beleid

RETOUR BELEID

Als je niet tevreden bent met jouw aankoop, stuur dan het artikel of de items binnen 14 dagen na ontvangst terug in hun originele staat *. Wanneer je jouw artikel retourneert, moet je ons (shop@anbugang.com) op de hoogte brengen van de dag waarop het artikel wordt geretourneerd, inclusief een trackingcode en de koerier.

Let op: we ruilen geen items.
* Alle artikelen die met korting zijn gekocht, kunnen niet worden geretourneerd.
* Alle items die tijdens het Black Friday-weekend zijn gekocht, kunnen niet worden geretourneerd.

Als een artikel niet wordt teruggestuurd in de originele staat, of binnen de 14 dagen, zullen we het artikel niet terugbetalen. Dus controleer dit voordat je je artikel retourneert.

* Alle geretourneerde items moeten alle tags bevatten die nog in de verpakking zitten en mogen geen tekens bevatten dat ze zijn gebruikt, gedragen, gewassen of aangepast.
Voor internationale retouren raden we je ten zeerste aan om het als een geschenk te markeren. Eventuele door de douane bij terugzending in rekening gebrachte kosten worden van jouw terugbetaling afgetrokken. Als je ons niet over de vermelde voorwaarden informeert, kan jouw retourbestelling niet worden verwerkt.

Stuur zowel de factuur als het pakket naar: (factuur wordt per e-mail ontvangen)


Anbu Gang shop
Tav: retouren
Radonweg 2
3812 RL, Amersfoort
Nederland

* Vergeet niet om je naam in of op het pakket toe te voegen!
Voeg ook de reden voor retournering en jouw volledige bankrekeninggegevens toe.
Stuur voor internationale retours ook de volgende informatie (bij voorkeur via e-mail shop@anbugang.com):
Naam:
Adres:
Banknaam:
Adres bank:
IBAN:
BIC:
Routeringsnummer bank:
Houd er rekening mee dat:

  • Het item is jouw verantwoordelijkheid totdat het ons bereikt. Voor je eigen bescherming, raden wij je aan het pakket te verzenden met een bezorgdienst die je verzekert voor de waarde van de goederen.
  • De kosten voor het terugzenden van het artikel zijn je eigen verantwoordelijkheid.
  • De terugbetaling duurt meestal 2-4 weken, na ontvangst van het pakket, voordat het wordt verwerkt en de betaling wordt teruggestort.
  • Geretourneerde artikelen die niet alle benodigde informatie bevatten, mogen een vertraging in hun terugbetaling verwachten.

Defecte items of verkeerde items
Als het item dat je hebt ontvangen defect of verkeerd is, neem dan contact op met shop@anbugang.com onder vermelding van jouw ordernummer, jouw naam en adres en details van het product. We zullen je dan adviseren over hoe je verder kunt gaan met de retourzending.
Houd er rekening mee dat al deze retourneringen moeten worden gedaan uiterlijk 7 dagen nadat de afspraken zijn gemaakt via een e-mailconversatie en alle vereiste informatie bevatten zoals eerder vermeld.