Veel gestelde vragen

Versturen wij wereldwijd?
Nee, momenteel verzenden wij alleen naar Nederland en België. Meer landen zullen later volgen.

Welke betaalmethode kan ik kiezen?
Op dit moment bieden we alleen de betaalmethode Ideal en Bancontact (BE) aan.  

Mijn bestelling is nog steeds niet aangekomen, wat kan ik doen?
Controleer de tracking status en vraag evt bij de buren. Lees de disclaimer voor andere informatie. Als de totale tijdsperiode die vermeld is in de disclaimer is verlopen, neem dan contact met ons op via shop@anbugang.com.

Disclaimer: http://anbugang.com/pages/terms-and-conditions

Hoe kan ik mijn bestelling volgen.
We sturen een automatische tracking code naar al onze klanten, zodra het pakket is verzonden. Als je deze e-mail niet hebt ontvangen, controleer dan je spam. Als je helemaal geen e-mail van ons hebt ontvangen met betrekking tot je bestelling, controleer dan eerst of je bestelling succesvol was. Als je bestelling succesvol was en je nog geen e-mail hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via shop@anbugang.com. Wanneer je contact met ons opneemt, voeg dan je naam, adres en datum van bestelling toe. Alle andere informatie over bestellingen en verzending is te vinden in de disclaimer.

Disclaimer: http://anbugang.com/pages/terms-and-conditions


Wanneer wordt een product opnieuw aangevuld?
Als het niet in de tekst op de productpagina staat, wordt het bijgevuld wanneer het wordt vermeld op de Anbu Gang Instagram of anders wordt het product niet opnieuw aangevuld. We raden je echter aan om je e-mail op de productpagina te registreren om op de hoogte te blijven van wat er wordt aangevuld. Als een product niet meer op de site staat, verwacht dan geen aanvulling.

Ik wil mijn items retourneren. Wat moet ik nu doen?
Lees ons retour beleid. Daar kunt je alle informatie vinden.